flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Важливе повідомлення!!!

08 грудня 2023, 08:29

                                                                              Шановні громадяни!

   Відповідно до наказу голови суду  від 13 листопада  2023 року № 16-І про продовження дистанційної роботи, листа Ради суддів України від 18 січня 2023 року 9рс-33/23 вих. Великоновосілківський районний суд Донецької області продовжує працювати в умовах воєнного стану у дистанційному режимі.

   Звертаємо вашу увагу на те, що при зверненні до Великоновосілківського районного суду Донецької області  з позовними заявами, адміністративними позовами, при направленні кримінальних проваджень, матеріалів про адміністративні правопорушення та інших процесуальних документів потрібно зазначати адреси для листування з урахуванням вимог Закон України «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії»,  який набув чинності 27 липня 2023 року і  яким, зокрема, забороняється присвоєння назв, які глорифікують, увічнюють, пропагують або містять символіку російської імперської політики та сучасної РФ як держави-агресорки, географічним обʼєктам, юридичним особам та обʼєктам права власності. Крім того зазначаємо, що недостовірна інформація щодо адреси листування учасників процесу тягне за собою негативні наслідки щодо розсилки поштової кореспонденції, а саме: неприймання поштовим відділеннями кореспонденції з невірно вказаними поштовими індексами, назвами населених пунктів, вулиць, проспектів тощо, тому як реєстри відправки поштової кореспонденції формуються автоматично в автоматизованій системі документообігу суду на підставі інформації  зазначеної в процесуальних документах, які надійшли на адресу суду.

 Також нагадуємо, що прийом вхідної кореспонденції та процесуальних документів здійснюється на офіційну електронну адресу: inbox@vk.dn.court.gov.ua, і підсистему "Електронний суд". Крім того, можна відправляти кореспонденцію у паперовому вигляді , адресовану Великоновосілківському районному суду Донецької області, за адресою: проспект Петра Калнишевського, 18 м.Дніпро, абонентська скринька 3036, поштовий індекс 49051, телефон +380955582951. Після відправлення просимо повідомляти через sms-повідомлення на вищезазначений номер мобільного телефону номер накладної відправлення та відправника. Також є можливість відправлення кореспонденціїї Новою поштою: відділення №99 м.Дніпра, отримувач Іванова Олена Сергіївна, телефон+380955582951. Позовні заяви, заяви у порядку окремого провадження, матеріали кримінальних проваджень, протоколи та додані до них матеріали про адміністративні правопорушення подаються також через підсистему «Електронний суд».
          Інформацію щодо розгляду справ та з інших питань можна отримати за тимчасовим телефоном +380955582951. Розгляд справ за участю сторін  здійснюється в режимі відеоконференцзв'язку до усунення обставин, які зумовляють загрозу життю та безпеці відвідувачів, суддів та працівників суду. У визначеному законом порядку справи розглядаються без повідомлення учасників справи (у письмовому провадженні). Крім того, суд забезпечує розгляд невідкладних справ.
    Виклик сторін здійснюється на вебсайті суду через підрозділ "Оголошення про виклик до суду" в розділі "Громадянам"  та через підсистему "Електронний суд". Повідомлення сторін про розгляд справи здійснюється через підрозділ "Повідомлення учасників процесу про розгляд справ" в підрозділі "Громадянам".

     Усю актуальну інформацію можна отримати на вебсайті суду: https://vk.dn.court.gov.ua.

 

Пресслужба суду