flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Важливе повідомлення !!!

11 серпня 2022, 10:17

            З 17 травня 2022 року Великоновосілківський районний суд Донецької області працює в умовах воєнного стану у дистанційному режимі.

   Прийом вхідної кореспонденції та процесуальних документів здійснюється на офіційну електронну адресу: inbox@vk.dn.court.gov.ua та підсистему "Електронний суд". Позовні заяви, заяви у порядку окремого провадження, матеріали кримінальних проваджень, протоколи та додані до них матеріали про адміністративні правопорушення подаються лише через підсистему «Електронний суд».
          Інформацію щодо розгляду справ можна отримати за тимчасовим телефоном +380955582951.Розгляд справ у судових засіданнях за участю сторін не здійснюється до усунення обставин,які зумовляють загрозу життю та безпеці відвідувачів,суддів та працівникіа суду. У визначеному законом порядку справи розглядаються без повідомлення учасників справи(у письмовому провадженні). Крім того суд забезпечує розгляд невідкладних справ.
         Виклик сторін здійснюється на вебсайті суду через підрозділ "Оголошення про виклик до суду" в розділі "Громадянам"  та через підсистему "Електронний суд". Повідомлення сторін про розгляд справи здійснюється через підрозділ "Повідомлення учасників процесу про розгляд справ" в підрозділі "Громадянам".

          Усю актуальну інформацію можна отримати на вебсайті суду: https://vk.dn.court.gov.ua.